- Pradžia RecipeFlank steakSauso brandinimo flank steak keptuvėje
Receptai
Flank steak :
0,5 kg
Česnakas:
1 skiltelė
5 pipirų mišinys:
1 arb.š
Himalajų/rūkytos druskos mišinys:
1 arb.š
Sviestas:
70 gr.
Šviežios daržovės:
Kepsnį apkepame keptuvėje su sviestu ir smulkiai sukapotu česnaku po 3 minutes iš abiejų pusių. Kepsnį dedame į puodą su dangčiu, kad mėsa “pailsėtų” 5-7 minutėms. Supjausčius porcijomis, apibarstyti druskos ir pipirų mišiniu.
Mėsa sultinga, minkšta, pilna skonių. Valgydami ją būsite ženkliai laimingesni nei buvote anksčiau:)
Patiekiame su šviežiomis mėgstamomis daržovėmis.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |