- Pradžia RecipeJautienos cukriniai kaulaiJautienos sultinys
Receptai
Jautienos cukriniai kaulai:
2 vnt perpjauti išilgai (apie 18-20 cm ilgio)
Druska:
pagal skonį
Šviežiai grūsti pipirai:
pagal skonį
Svogūnas:
2 vnt
Česnakas:
2 galvutės
Saliero kotai:
2 vnt.
Kadangi kaulai paprastai būna apie 20cm ilgio, mums reiks aukštesnio puodo. Sudedame kaulus ir verdame ant silpnesnės kaitros apie 3 valandas.Tada beriame daržoves, pipirus, druską pagal skonį ir dar verdame. Būkime kantrūs, kuo ilgiau virs sultinys, tuo jis bus aromatingesnis ir turės daugiau skonių. Po 4-5 virimo valandų, išimame kaulus ir perkošiame sultinį. Štai jis, kvapnus ir tamsus jautienos sultinys. Toks, koks ir turi būti. Naudojame sriuboms, troškiniams ar padažams.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |