Prisijungimas / Registracija Pirkimo taisyklės 0

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11

Jautienos sultinys

Ingredientai:

Jautienos cukriniai kaulai:

2 vnt perpjauti išilgai (apie 18-20 cm ilgio)

Druska:

pagal skonį

Šviežiai grūsti pipirai:

pagal skonį

Svogūnas:

2 vnt

Česnakas:

2 galvutės

Saliero kotai:

2 vnt.

Gaminimas:

Kadangi kaulai paprastai būna apie 20cm ilgio, mums reiks aukštesnio puodo. Sudedame kaulus ir verdame ant silpnesnės kaitros apie 3 valandas.Tada beriame daržoves, pipirus, druską pagal skonį ir dar verdame. Būkime kantrūs, kuo ilgiau virs sultinys, tuo jis bus aromatingesnis ir turės daugiau skonių. Po 4-5 virimo valandų, išimame kaulus ir perkošiame sultinį. Štai jis, kvapnus ir tamsus jautienos sultinys. Toks, koks ir turi būti. Naudojame sriuboms, troškiniams ar padažams.