Brandintos jautienos sprandinė

Jautienos sprandinė – tai dalis, esanti viršutinėje jaučio srityje, ties kaklu ir sprandu. Ji puikiai tinka troškinimui, kepimui orkaitėje gabale arba tiesiog malimui ir naminių maltinukų gaminimui. Sumalus ar smulkiai sukapojus, iš jos galima pagaminti puikaus skonio ir aukštos kokybės mėsainius.

  • Weight with packaging: 0.4 kg.
  • Brandinta: 21 dieną
  • Kilmės šalis: Lietuva
  • Laikymo sąlygos: nuo 0C iki +4C temperatūroje 12d.
  • Pakuotė: vakuuminis maišelis
  • Pristatymo sąlygos: Tikslus svoris bus sąskaitoje, po mėsininko išpjaustymo.
  • Vartojimas: Vartoti termiškai apdorojus
Price:

14,00

Jautienos sprandinė – tai dalis, esanti viršutinėje jaučio srityje, ties kaklu ir sprandu. Ji puikiai tinka troškinimui, kepimui orkaitėje gabale arba tiesiog malimui ir naminių maltinukų gaminimui. Sumalus ar smulkiai sukapojus, iš jos galima pagaminti puikaus skonio ir aukštos kokybės mėsainius.