Prisijungimas / Registracija Pirkimo taisyklės 0

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11

Osso buco su sauso brandinimo jautienos kulninė

Ingredientai:

Sauso brandinimo kulninė su kaulu:

1 vnt (apie 700 gr)

Sauso raudono vyno:

0,7 litro

Konservuoti pomidorai be odelės:

1 indelis (apie 700 gr)

Šv.rozmarino šakelės:

2 vnt

Česnakas:

1 galvutė

Saliero kotai:

4 vnt

Druska:

pagal skonį

Šviežiai grūsti pipirai:

pagal skonį

Gaminimas:

Sauso brandinimo kulninę apkepame griliuje ant tiesioginės kaitros po 10 minučių iš abiejų pusių. Nuimame nuo griliaus ir dedame į puodą. Supilame raudoną vyną, įdedame nuluptą ir skiltelėmis padalintą česnaką, pasmulkintus saliero kotus, pipirus ir duską. Troškiname vidutinėje kaitroje 3-4 valandas. Kai mėsa pradeda kristi nuo kaulo, suverčiame skardinę pomidorų, įdedame rozmarino šakeles ir dar patroškiname 0,5 valandos. Paragaujame ir jei reikia, dar šiek tiek įberiame druskos ir pipirų.

Ispaniškąjį osso buco patiekiame su bulvių koše arba polenta. Skanaus:)