Prisijungimas / Registracija Pirkimo taisykles 0

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11

Sauso brandinimo flank steak keptuvėje

Ingredientai:

Flank steak :

0,5 kg

Česnakas:

1 skiltelė

5 pipirų mišinys:

1 arb.š

Himalajų/rūkytos druskos mišinys:

1 arb.š

Sviestas:

70 gr.

Šviežios daržovės:

Gaminimas:

Kepsnį apkepame keptuvėje su sviestu ir smulkiai sukapotu česnaku po 3 minutes iš abiejų pusių. Kepsnį dedame į puodą su dangčiu, kad mėsa “pailsėtų” 5-7 minutėms. Supjausčius porcijomis, apibarstyti druskos ir pipirų mišiniu.

Mėsa sultinga, minkšta, pilna skonių. Valgydami ją būsite ženkliai laimingesni nei buvote anksčiau:)

Patiekiame su šviežiomis mėgstamomis daržovėmis.