Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11
Smulkiai sukapojame česnako skilteles, įberiame druską, pipirus, kavą, garstyčių miltelius, sumaišome ir įtriname jautienos šonkaulius. Šonkaulius kepsime gabale, todėl juos nesmulkiname. Įtrintus šonkaulius marinuojame šaldytuve 18 valandų. Kepame orkaitėje arba grilyje 110C-120C temperatūroje 2 valandas. Ištraukiame šonkaulius ir susukę į foliją dar kepame 2 valandas toje pačioje temperatūroje. Šonkauliai tampa sultingi ir kvapnūs. Ištraukę iš grilio arba orkaitės, neskubame išvynioti, tegul mėsa pasiilsi.Tuo tarpu pasigaminame mėgstamas salotas.
Pjaustome pagal kaulą, tiekiame į lėkštę, dedame salotas. Tai nuostabus sekmadienio patiekalas šeimai ar draugams.
Savo svetainėje naudojame slapukus, kad suteiktume jums tinkamiausią patirtį, prisimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus. Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate su visų slapukų naudojimu.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.