Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11
Sausai brandintos picanha riebaliuką įpjauname kvadratėliais, pabarstome druskos dribsniais ir pipirais. Grilį užkaitiname iki 160C. Kepame tiesioginėje kaitroje, ant grotelių riebaliuku į apačią 1,5 min. Picanha tada reikia išimti, įdėti deflektorių, kaitrą sumažinti iki 110-120C ir vėl uždėti ant grotelių. Kepti iki mėsos vidinės 49C, jei norit pusiau žalios. Nepamiršti susukti į foliją ir dar duoti mėsai pailsėti. Kol mėsa ilsisi, darome chimichuri padažą: petražolės, kalendra, raudonėlis, česnakas, kokybiškas alyvuogių aliejus, druska, pipirai, laimo sultys. Vrummmm. Sukapota, susmulkinta. Ilgai nežaisti su elektriniu kapokliu, nes aliejus apkars. Picanha supjaustome plonais griežinėliais ir apipilame chimichuri padažu.
Savo svetainėje naudojame slapukus, kad suteiktume jums tinkamiausią patirtį, prisimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus. Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate su visų slapukų naudojimu.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.