keli griežinėliai kiaulienos šoninės (su riebaliuku):
4 pomidorai:
1 svogūnas:
1 vidutinio dydžio čili pipira:
salotų lapai:
6 riekelės ciabatta:
alyvuogių aliejus:
druska, pipirai:
Gaminimas:
– mėsytę ištraukti iš šaldytuvo ir palaikyti kambario temperatūroje 20min;
– įkaitinti keptuvę ant didžiausios temperatūros ir apkepti šoninę kol išsiskleidžia riebaliukas;
– mėsą išdruskinti ir pipirinti;
– į keptuvę dėti mėsą ir kepti apie 7 minutes, apverčiant kas 1min;
– iškepus mėsą padėti šalia atvėsti, kol gaminsime daržoves, tuomet supjaustyti išilgai;
– svogūną, pipirą, pomidorus smulkiai supjautyti ir gerai apkepti keptuvėje kol apskrunda;
– daržovėms apskrudus sumažinti temperatūrą ir patroškinti pastoviai maišant kol masė taps panašesnė į padažą;
– ciabatta patepti aliejumi, pabarstyti druska ir apkepti ant keptuvės arba orkaitėje, kad taptų traški;
– ant apskrudusios ciabattos dedame po salotos lapą ant salotos dedame pomidorų padažo, o ant jo jautienos ir viska pabaigiame antra duonos riekele.
Savo svetainėje naudojame slapukus, kad suteiktume jums tinkamiausią patirtį, prisimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus. Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate su visų slapukų naudojimu. Privatumo politika
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.