Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11
Kadangi kaulai paprastai būna apie 20cm ilgio, mums reiks aukštesnio puodo. Sudedame kaulus ir verdame ant silpnesnės kaitros apie 3 valandas.Tada beriame daržoves, pipirus, druską pagal skonį ir dar verdame. Būkime kantrūs, kuo ilgiau virs sultinys, tuo jis bus aromatingesnis ir turės daugiau skonių. Po 4-5 virimo valandų, išimame kaulus ir perkošiame sultinį. Štai jis, kvapnus ir tamsus jautienos sultinys. Toks, koks ir turi būti. Naudojame sriuboms, troškiniams ar padažams.
Savo svetainėje naudojame slapukus, kad suteiktume jums tinkamiausią patirtį, prisimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus. Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate su visų slapukų naudojimu.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.