Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 9
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 10
Notice: Trying to get property of non-object in /home/u216500116/domains/lietuviskajautiena.lt/public_html/wp-content/themes/jautiena/single-recipe.php on line 11
Sauso brandinimo kulninę apkepame griliuje ant tiesioginės kaitros po 10 minučių iš abiejų pusių. Nuimame nuo griliaus ir dedame į puodą. Supilame raudoną vyną, įdedame nuluptą ir skiltelėmis padalintą česnaką, pasmulkintus saliero kotus, pipirus ir duską. Troškiname vidutinėje kaitroje 3-4 valandas. Kai mėsa pradeda kristi nuo kaulo, suverčiame skardinę pomidorų, įdedame rozmarino šakeles ir dar patroškiname 0,5 valandos. Paragaujame ir jei reikia, dar šiek tiek įberiame druskos ir pipirų.
Ispaniškąjį osso buco patiekiame su bulvių koše arba polenta. Skanaus:)
Savo svetainėje naudojame slapukus, kad suteiktume jums tinkamiausią patirtį, prisimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus. Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate su visų slapukų naudojimu.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.